Adwords beheer voor bedrijven in duurzame landbouw

Wij helpen bedrijven in duurzame landbouw hoog in Google te plaatsen door middel van echt goed Adwords beheer

Adworth: Adwords beheer voor bedrijven in duurzame landbouw

Al jaren voeren wij Adwords beheer voor een aantal bedrijven in duurzame landbouw. Het managen van Google Ads voor bedrijven in duurzame landbouw vraagt om een specialistische aanpak. Kenmerkend is dat mensen vooral zoeken op de mobiele telefoon. Essentieel is dat de positie van de Google resultaten hoog moet zijn maar niet persé de bovenste en het telefoonnummer altijd goed vertoond moet worden.

Meten is Weten

‘Meten is weten’, dus maken we altijd een Google Analytics account aan die het gedrag op de site meet en doorstuurt naar Google Ads. Met de gebruikers data weten we vrij snel welke zoekwoorden en advertentie teksten wel werken en welke niet. Daarmee kunnen we vervolgens iedere maand gaan optimaliseren.

We starten altijd met een vrijblijvend zoekwoordonderzoek. Hierin kun je zien hoeveel zoekvolume er op de meest relevant zoekwoorden zit. Ook de mate van concurrentie en de te verwachten kosten per klik zullen hierin duidelijk naar voeren komen. Op basis van dit onderzoek kunnen we samen bespreken of Google Ads voor jouw bedrijf een goed match is en hoe we de samenwerking gaan vormgeven.

Google Ads voor bedrijven in duurzame landbouw

Uw groei is ons doel

Adworth Internet Marketing heeft als doel gesteld om bedrijven in duurzame landbouw in iedere fase maximaal te ondersteunen in hun ontwikkeling. bedrijven in duurzame landbouw die zelf het beheer willen doen maar periodiek diensten willen kunnen we ook helpen. Ook grotere familiebedrijven kunnen we helpen verder te groeien op online gebied.

We zorgen dat alle Google Ads accounts van de verschillende BV’s optimaal op elkaar af te stemmen. Hierbij kunnen alle regels van Google worden nagekomen maar toch de maximale resultaten behaald worden. Kortom, alles in het belang van de doelen van de klant!

Adworth

Maak Vrijblijvend Kennis

Zoals je ziet heeft Adworth veel ervaring met het managen van online advertenties voor bedrijven in duurzame landbouw en we helpen je graag. 

Betalingsmogelijkheden zijn bij ons zeer flexibel (mits er iedere maand netjes betaald wordt uiteraard). We onderhouden goede communicatie via Whatsapp en telefoon, indien nodig ook ‘s-avonds en in het weekend.

Adworth kenmerkt zich door een focus op het eindresultaat voor jou als klant, daar gaat het immers om. 

Indien bovenstaande je aanspreekt, neem dan even contact met ons op via de contactpagina of vul onderstaand formulier in, wel komen graag vrijblijvend met je in gesprek.