fbpx

Google Ads voor Taxibedrijven

Google Ads (Adwords) voor Taxibedrijven

Al jaren beheren we de Google Ads campagnes voor een aantal taxibedrijven. De taxi branche is een hele speciale en dit vraagt ook een speciale aanpak van Google Ads. Kenmerkend is dat er tijdens regen, storm en openbaar vervoer problemen erg veel werk is voor taxi bedrijven. Tijdens die periodes moet de positie van de Google resultaten hoog moet zijn en het telefoonnummer altijd goed vertoond worden.

De ervaring voor de zoeker moet heel ‘lokaal’ zijn. Hiervoor heeft Adworth een tool ontwikkeld waardoor het mogelijk is om met 1 webpagina ieder plaatsnaam te kunnen laden vanuit de advertenties in Google Adwords. Hiermee lijkt het voor de persoon die zoekt alsof je uit de betreffende plaats komt en zal je sneller contact krijgen via telefoon.

‘Meten is weten’, dus maken we altijd een Google Analytics account aan die het gedrag op de site meet en doorstuurt naar  Google Ads, hierdoor weten we heel snel welke zoekwoorden en advertentie teksten wel werken en welke niet. Hiermee kunnen we vervolgens iedere maand gaan optimaliseren.

In de Taxiwereld wordt er door bedrijven onderling veel op elkaars advertenties geklikt. De kosten hiervan zijn erg hoog en deze kliks leveren niets op. Indien gewenst kan Adworth op de website en het Google Ads account een klikfraude preventie tool installeren. Deze zorgt ervoor dat klikfraude snel minder wordt.

Zoals je ziet heeft Adworth veel ervaring met het beheer van Google Ads (Adwords) voor dakdekkers en we helpen je graag. Volledig Beheer van het account is al mogelijk vanaf €250 per maand. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden. Arno komt graag langs om de mogelelijkheden te bespreken

Betalingsmogelijkheden zijn bij ons zeer flexibel (mits er iedere maand netjes betaald wordt uiteraard). We onderhouden goede communicatie via Whatsapp, indien nodig ook s‘-avonds en in het weekend.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies