Online Ads beheer voor App-ontwikkelaar

Wij helpen App-ontwikkelaar hoog in Google te plaatsen door middel van echt goed Online Ads beheer

Adworth: Online Ads beheer voor App-ontwikkelaar

Al vele jaren voeren wij Online Ads beheer voor een aantal App-ontwikkelaar. Het managen van Google Ads voor App-ontwikkelaar vraagt om een specifieke aanpak. Kenmerkend is dat mensen vooral zoeken op de smartphone. belangrijk is dat de positie van de Google resultaten hoog moet zijn maar niet persé de bovenste en het telefoonnummer altijd goed vertoond moet worden.

Meten is Weten

‘Meten is weten’, dus maken we altijd een Google Analytics account aan die het gedrag op de site meet en doorstuurt naar Google Ads. Met de gebruikers data weten we vrij snel welke zoekwoorden en advertentie teksten wel werken en welke niet. Daarmee kunnen we vervolgens iedere maand gaan verbeteren.

We starten altijd met een kosteloos zoekwoordonderzoek. Hierin kun je zien hoeveel zoekvolume er op de meest relevant zoekwoorden zit. Ook de mate van concurrentie en de te verwachten prijs per klik zullen hierin duidelijk naar voeren komen. Op basis van dit onderzoek kunnen we samen kijken of Google Ads voor jouw bedrijf een goed match is en hoe we de samenwerking gaan vormgeven.

Google Ads voor App-ontwikkelaar

Uw groei is ons doel

Adworth Internet Marketing heeft als doel gesteld om App-ontwikkelaar in iedere fase maximaal te ondersteunen in hun ontwikkeling. App-ontwikkelaar die zelf het beheer willen doen maar periodiek hulp willen kunnen we ook helpen. Ook grotere MKB bedrijven kunnen we helpen verder te groeien op online gebied.

We zorgen dat alle Google Ads accounts van de verschillende BV’s optimaal op elkaar af te stemmen. Hierbij kunnen alle regels van Google worden nagekomen maar toch de maximale resultaten behaald worden. Kortom, alles in het belang van de doelen van de klant!

Adworth

Maak Vrijblijvend Kennis

Zoals je ziet heeft Adworth veel ervaring met het optimaliseren van Adwords voor App-ontwikkelaar en we helpen je graag. 

Betalingsmogelijkheden zijn bij ons zeer flexibel (mits er iedere maand netjes betaald wordt uiteraard). We onderhouden goede communicatie via Whatsapp & telefoon, indien nodig ook ‘s-avonds en in het weekend.

Adworth kenmerkt zich door een focus op het eindresultaat voor jou als klant, daar gaat het immers om. 

Indien bovenstaande je aanspreekt, neem dan even contact met ons op via de contactpagina of vul onderstaand formulier in, wel komen graag vrijblijvend met je in gesprek.