fbpx

Vacature Medior SEA Specialist

Adworth Internet Marketing groeit snel en dat is fijn. We besteden al veel werk uit aan andere freelancers over de hele wereld, maar nu is het tijd om ook in Nederland een vacature te openenen voor een echt goede SEA specialist.

De zoektocht moet uiteindelijk iemand gaan opleveren in in 2020 of 2021 partner in Adworth wil worden en steeds meer de operatie over gaat nemen van Arno. Ook de dagelijkse leiding over de uitbestedingspartners en het dagelijkse contact met klanten zal daarbij gaan horen.

In eerste instantie gaat deze vacature om veel inhoudelijk SEA werk zoals zoekwoord onderzoek, bouwen van campagnes, onderhoud en optimalisatie. Ervaring met Google Ads en Micrsoft Ads is daarom een must.

Adworth heeft geen vast kantoor en je kunt zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Als je thuis wil werken is dat prima, in een cafĂ©, op Curacao, alles kan. Wil je toch liever een vaste werkplek, dan huren we die in Hilversum, ook geen probleem. Uiteindelijk draait het om output en klanttevredenheid. Wel hebben we wekelijks overleg en eten we regelmatig ergens een hapje om zaken te overleggen. Dat zal bij mooi weer op het strand zijn of in een zeilboot….

Maximale vrijheid vraagt natuurlijk ook om discipline want er moet wel gewerkt worden en de uren die we aan onze klanten ‘verkopen’ die moeten we ook maken. Doel is altijd om klanten langzaam te veranderen in ‘raving fans’ en daar is tijd, aandacht en hard werken voor nodig. Maar dat wil niet zeggen dat werken niet leuk mag zijn, dat de lokatie niet geweldig mag zijn, etc.

Je krijgt in ruil voor jouw inzet:

  • volledige vrijheid om jouw werk in te delen qua locatie en tijd (paar maanden op Bali is geen enkel probleem)
  • een echt goed salaris met winstdeling
  • medeverantwoordelijkheid en volledig inzicht in het eindresultaat van het bedrijf
  • groeimogelijkheid naar Partner
  • indien nodig een lease auto
Solliciteer via mail

Of laat een bericht achter

Open chat
1
Direct contact via WhatsApp?
Informatie via Whatsapp ontvangen?
Powered by