fbpx

Vacature SEA Expert

Adworth SEA Experts groeit snel en dat is fijn. We besteden nu al veel werk uit aan andere freelancers over de hele wereld, maar het is tijd om ook in Nederland een vacature te openenen voor een echt goede SEA Expert.

De zoektocht moet uiteindelijk iemand gaan opleveren in 2020 of 2021 partner in Adworth wil worden en steeds meer de operatie over gaat nemen van Arno. Ook de dagelijkse leiding over de uitbestedingspartners, de cashflow management, de inhoudelijke kant van de sales en het dagelijkse contact met klanten zal daarbij gaan horen. Een mogelijkheid dus om te ondernemen in loondienst.

In eerste instantie gaat deze vacature SEA Expert om veel inhoudelijk werk zoals zoekwoord onderzoek, ontwerpen van campagnes (bouw wordt gedaan in buitenland), onderhoud en optimalisatie. Ervaring met Google Ads en Micrsoft Ads is daarom een must.

Adworth heeft geen vast kantoor dus je kunt zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Als je thuis wil werken is dat prima, in een café, op Curaçao, alles kan. Wil je toch liever een vaste werkplek, dan huren we die in Hilversum, ook geen probleem. Uiteindelijk draait het om output en klanttevredenheid. Wel hebben we wekelijks overleg en eten we regelmatig ergens een hapje om zaken te overleggen. Dat zal bij mooi weer op het strand zijn of in een zeilboot….

Maximale vrijheid vraagt natuurlijk ook om discipline want er moet wel gewerkt worden en de uren die we aan onze klanten ‘verkopen’ die moeten we ook maken. Doel is altijd om klanten langzaam te veranderen in ‘raving fans’ en daar is tijd, aandacht en hard werken voor nodig. Adworth heeft hele korte lijnen met alle klanten, is altijd bereikbaar en de responstijd naar klanten is erg kort.

Je krijgt in ruil voor jouw inzet:

  • Volledige vrijheid om jouw werk in te delen qua locatie en tijd (paar maanden op Bali is geen enkel probleem)
  • Een goed salaris met winstdeling
  • Medeverantwoordelijkheid en volledig inzicht in het eindresultaat van het bedrijf
  • Doel is doorgroeien naar Partner positie
Solliciteer

Of laat een bericht achter