SEO

Verbeter uw online aanwezigheid met Adworth’s SEO-diensten. Onze experts zullen u helpen uw website te optimaliseren voor zoekmachines en meer organisch verkeer naar uw site te leiden. Ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen laten groeien met SEO.

SEO: wat is het en wat doet het?

SEO staat voor Search Engine Optimization en zoals de naam al doet vermoeden, is SEO ook een instrument waarmee de vindbaarheid van een website vergroot kan worden. SEO is een heel breed begrip en is dan ook niet gemakkelijk onder één noemer te vatten. SEO valt grofweg onder te verdelen in twee onderdelen: Onsite SEO, ook wel ‘on page SEO’ genoemd en de tegenhanger hiervan: offsite SEO. Onsite SEO is feitelijk gezien een verzamelnaam voor alle manieren waarop de vindbaarheid van een website verbeterd kan worden, aan de hand van aanpassingen, vermeldingen en configuraties. Belangrijk aspect hierbij, gezien het onsite betreft, dat dit dus op de website zelf wordt doorgevoerd en dus niet zaken buiten de eigen website om. Zaken buiten de website om ter bevordering van de vindbaarheid van deze website, worden gezien als offsite SEO.

Onsite SEO nader toegelicht

Onsite SEO is dus dat deel van SEO dat plaatsvindt op de website zelf en is dan ook het belangrijkste SEO-onderdeel. Onsite SEO zelf is ook weer een overkoepelend begrip, om de simpele reden dat onsite SEO uit ontzettend veel onderdelen bestaat. Er is dus niet zoiets als één algemene manier om de onsite SEO van een website aan te passen of te verbeteren, onsite SEO bestrijkt vele vlakken. Enkele voorbeelden van onsite SEO-onderdelen zijn bijvoorbeeld de namen van pagina’s op een website, de titels en tussenkopjes op de pagina’s van een website en uiteraard de content zelf. Verder heeft onsite SEO ook betrekking op minder bekende onderdelen, zoals afbeeldingen op websites en de zogenaamde meta omschrijvingen van de verschillende websitepagina’s (de korte pagina omschrijving die op Google getoond wordt in de weergave van de zoekresultaten). Dit zijn slechts voorbeelden van onderdelen van de onsite SEO van een website. Zoals u begrijpt, is onsite SEO dus iets wat een aanpak op meerdere fronten vereist en voor iedere website weer een verschillende wijze van invulling vraagt.

Adworth als onsite SEO-specialist

Voor onsite SEO bent u bij Adworth aan het juiste adres. Dit is natuurlijk logisch, omdat onsite SEO een onmisbare schakel is in het trekken van extra bezoekers naar een website en dus het genereren van hogere klantenaantallen. Adworth is expert op het gebied van onsite SEO en weet precies welke onderdelen er op welke manier vormgegeven dienen te worden, om zo optimaal mogelijk te kunnen profiteren van onsite SEO. Adworth werkt aan onsite SEO door middel van SEO-copywriting en maakt vaak gebruik van het bekende ‘Yoast SEO Premium’, wat de meest gebruikte WordPress SEO plug-in van dit moment is. Adworth heeft zich echt gespecialiseerd in en toegespitst op onsite SEO, wij doen op dit moment daarom geen offsite SEO-activiteiten. Door Adworth in te schakelen voor de onsite SEO van uw website, in combinatie met het Google Ads beheer via Adworth, bent u zeker van een maximale bezoekersstroom naar de website van uw bedrijf en hierdoor zorgt u ervoor dat potentiële klanten uw bedrijf weten te vinden, in plaats van het bedrijf van uw concurrent.