FAQ

Leer alles over internet marketing, website-ontwikkeling en SEO met onze handige FAQ-sectie!

FAQ

Veelgestelde vragen

Welkom op onze pagina met veelgestelde vragen! Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen over onze diensten en expertise op het gebied van internetmarketing, websitebouw en SEO. We hebben de vragen onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat u snel en gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt. Hebt u nog andere vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van experts staat klaar om u te helpen!

Internet marketing

Internet marketing is het proces van het promoten van een product, dienst of merk via online kanalen, zoals zoekmachines, sociale media, e-mailmarketing, display-advertenties en meer.

Google Ads is een advertentieplatform van Google waarmee adverteerders hun producten of diensten op Google kunnen promoten door middel van betaalde advertenties. Adverteerders bieden op zoekwoorden en betalen Google elke keer dat een gebruiker op hun advertentie klikt.

Adworth kan u helpen bij het opzetten en beheren van uw Google Ads-campagne om uw advertenties efficiënter te maken en uw rendement op investering te verhogen. We kunnen uw advertenties optimaliseren, de juiste zoekwoorden selecteren, A/B-tests uitvoeren en rapporten genereren om u te helpen bij het bijhouden van uw succes.

Internet marketing is belangrijk omdat het uw bedrijf helpt om online zichtbaar te zijn en meer klanten te bereiken. Het stelt u in staat om gerichte marketingcampagnes te maken en uw doelgroep effectief te bereiken, wat kan leiden tot meer conversies en omzet.

De effectiviteit van internet marketing kanalen hangt af van uw doelgroep en het type bedrijf dat u heeft. Over het algemeen zijn zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachineadvertenties (SEA) en sociale media marketing (SMM) enkele van de meest effectieve kanalen.

De kosten van internet marketing kunnen variëren afhankelijk van de grootte en het type van uw bedrijf, uw doelstellingen en uw concurrentie. Het is belangrijk om een budget te hebben en de prestaties van uw campagnes te volgen om uw ROI te optimaliseren.

Het bepalen van uw budget voor Google Ads kan lastig zijn, maar Adworth kan u helpen bij het bepalen van uw dagelijkse of maandelijkse budget op basis van uw bedrijfsdoelen, concurrentie, advertentieprestaties en andere factoren.

SEO (Search Engine Optimization) is het proces van het optimaliseren van uw website en content om hoger te ranken in zoekmachines op basis van organisch verkeer. SEA (Search Engine Advertising) is het proces van het adverteren op zoekmachines, waarbij u betaalt om bovenaan de zoekresultaten te verschijnen.

Ja, een professioneel internet marketing bureau, zoals Adworth, kan u helpen bij het instellen en meten van de prestaties van uw campagnes. Door middel van het instellen van conversietracking en analysetools zal Adworth u inzicht geven in de prestaties van uw campagnes en u helpen bij het optimaliseren van uw ROI.

Websites

Adworth is gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte websites en webshops voor klanten in diverse branches. Van e-commerce websites tot bedrijfswebsites, we hebben de expertise en ervaring om verschillende soorten websites te bouwen.

Het bouwen van een website hangt af van de grootte en complexiteit van het project. Gemiddeld duurt het bouwen van een website tussen de 2 en 6 weken, afhankelijk van de specificaties en feedback van de klant.

Ja zeker, naast het bouwen van nieuwe websites kunnen we ook helpen met het optimaliseren van bestaande websites. Dit omvat het verbeteren van de snelheid, functionaliteit en zoekmachineoptimalisatie (SEO) van de website.

Adworth maakt gebruik van moderne technologieën en frameworks zoals HTML, CSS, JavaScript, React, Angular, Laravel, Shopify en WordPress, afhankelijk van de behoeften en vereisten van de klant.

We nemen de veiligheid van onze websites serieus en nemen verschillende maatregelen om de website te beveiligen, zoals het gebruik van SSL-certificaten, het regelmatig bijwerken van software, het beperken van toegang tot de website en het implementeren van veilige wachtwoordbeleid.

Ja, we bieden naast het bouwen van de website ook ondersteuning en onderhoud aan. Dit omvat regelmatige updates, technische ondersteuning en beveiligingscontroles om ervoor te zorgen dat de website optimaal blijft functioneren.

Om uw website te optimaliseren voor mobiele gebruikers, moet deze worden geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, sneller laden en makkelijker te navigeren zijn. Dit kan worden bereikt door responsief design, het verminderen van de bestandsgrootte van afbeeldingen en het verbeteren van de laadtijd van uw website. Dit kan helpen om de gebruikerservaring te verbeteren en de ranking van uw website in zoekmachines te verbeteren.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization en verwijst naar de technieken en strategieën die worden gebruikt om de online zichtbaarheid van een website te vergroten. Het is belangrijk omdat het kan helpen bij het verbeteren van de ranking van uw website in zoekmachines zoals Google, wat kan leiden tot meer verkeer en potentiële klanten.

Wij bieden een breed scala aan SEO-services aan, waaronder keyword research, on-page optimalisatie, link building, content creatie en analyse van concurrentie en zoekwoord trends.

SEO is een doorlopend proces en het kan enige tijd duren voordat u significante resultaten ziet. Dit kan variëren afhankelijk van de industrie, de concurrentie en de gekozen zoekwoorden. Over het algemeen raden wij aan om te verwachten dat het ongeveer 2-5 maanden duurt voordat u significante resultaten ziet. Maar sommige klanten zagen al na een aantal weken resultaten. 

Organische zoekresultaten zijn de lijst met websites die worden weergegeven onder de betaalde advertenties in zoekmachines zoals Google. Deze resultaten zijn gebaseerd op de relevantie en kwaliteit van de inhoud van uw website en kunnen worden verbeterd met behulp van SEO. Betaalde zoekresultaten daarentegen zijn advertenties die u kunt plaatsen in de zoekmachine en waar u voor moet betalen.

Ja, SEO kan worden gedaan op een lokale schaal en dit staat bekend als lokale SEO. Dit is gericht op het optimaliseren van uw website voor lokale zoekopdrachten, bijvoorbeeld door te focussen op lokale zoekwoorden en het optimaliseren van uw Google My Business vermelding.