Google Ads in de Reisbranche

Wij helpen uw bedrijf in de reisbranche hoog in Google te plaatsen door middel van Google Ads

Adworth: uw SEA specialist

Al jaren beheren we de Google Ads (Adwords) campagnes voor een aantal bedrijven in de reisbranche. De reisbranche is een hele speciale en dit vraagt ook een speciale aanpak van Google Ads (Adwords). Kenmerkend is dat er een aantal maanden in het jaar zijn waarin 60%-80% van de omzet binnen gehaald dient te worden.

De ervaring voor de zoeker moet heel ‘specifiek’ zijn en mensen kijken meestel langer rond voordat ze een boeking maken of een offerte aanvragen. Hiervoor is remarketing van groot belang omdat daarmee de bezoekers een aantal weken nog het logo en aantrekkelijke foto’s te zien krijgen in het Google Display netwerk. Op deze manier haal je vaak nog conversie uit dat verkeer en dus meer rendement uit de eerste klik-investering.

 

Meten is Weten

‘Meten is weten’, dus maken we altijd een Google Analytics 4 account aan die het gedrag op de site meet en doorstuurt naar Google Ads. Met de Analytics data weten we vrij snel welke zoekwoorden en advertentie teksten wel werken en welke niet. Daarmee kunnen we vervolgens iedere maand gaan optimaliseren.

We starten altijd met een gratis en vrijblijvend zoekwoordonderzoek. Hierin ken je zien hoeveel zoekvolume er op de meest relevant zoekwoorden zit. Ook de mate van concurrentie en de te verwachten kosten per klik zullen hierin duidelijk naar voeren komen. Op basis van dit onderzoek kunnen we samen kijken of Google Ads voor jouw bedrijf een goed match is en hoe we de samenwerking gaan vormgeven.

Adworth

Maak Vrijblijvend Kennis

Zoals je ziet heeft Adworth veel ervaring met het bouwen van campagnes en het beheer van Google Ads voor de reisbranche en we helpen graag. 

Adworth kenmerkt zich door een focus op het eindresultaat voor jou als klant, daar gaat ehet immers om. We onderhouden goede communicatie via Whatsapp en ook s‘-avonds en in het weekend.

Indien bovenstaande je aanspreekt, neem dan even contact met ons op via de contactpagina of vul onderstaand formulier in, wel komen graag vrijblijvend met je in gesprek