Google Ads in de Reisbranche

Wij helpen uw bedrijf in de reisbranche hoog in Google te plaatsen door middel van Google Ads

Adworth: uw SEA specialist

Al sinds 2015 beheren we naar grote tevredenheid Google Ads campagnes voor een aantal reisorganisaties. De reisbranche is een hele speciale en dit vraagt ook een speciale aanpak van Google Ads. Kenmerkend is het boekingsseizoen in het begin van het jaar en dat de positie van de Google resultaten hoog moet zijn maar niet de bovenste. De bovenste positie krijgt altijd veel v erkeer dat nog niet toe is aan het daadwerkelijk boeken of het aanvragen van een offerte. Daarnaast moet het telefoonnummer van de reisonraginatie altijd goed vertoond worden.

Meten is Weten

‘Meten is weten’, dus maken we altijd een Google Analytics 4 account aan die het gedrag op de site meet en doorstuurt naar Google Ads. Met de Analytics data weten we vrij snel welke zoekwoorden en advertentie teksten wel werken en welke niet. Daarmee kunnen we vervolgens iedere maand gaan optimaliseren.

We starten altijd met een gratis en vrijblijvend zoekwoordonderzoek. Hierin ken je zien hoeveel zoekvolume er op de meest relevant zoekwoorden zit. Ook de mate van concurrentie en de te verwachten kosten per klik zullen hierin duidelijk naar voeren komen. Op basis van dit onderzoek kunnen we samen kijken of Google Ads voor jouw bedrijf een goed match is en hoe we de samenwerking gaan vormgeven.

Adworth

Maak Vrijblijvend Kennis

Zoals je ziet heeft Adworth veel ervaring met het beheer van Google Ads voor reisorganisaties.

Adworth kenmerkt zich door een focus op het eindresultaat voor jou als klant, het gaat er immers om dat jouw organisatie succesvol is en groei laat zien. We onderhouden goede communicatie via Whatsapp en ook s‘-avonds en in het weekend.

Indien bovenstaande je aanspreekt, neem dan even contact met ons op via de contactpagina of vul onderstaand formulier in, wel komen graag vrijblijvend met je in gesprek.