Google Ads voor Dakdekkers

Wij helpen uw dakdekkersbedrijf hoog in Google te plaatsen door middel van Google Ads

dakdekker Google expert

Al jaren beheren we de Google Ads campagnes voor een flink aantal dakdekkers. De dakdekkers branche is een hele speciale en dit vraagt ook een speciale aanpak van Google Ads. Kenmerkend is dat er tijdens regen en storm veel werk is voor dakdekkers. Tijdens die periodes moet de positie in de Google resultaten hoog zijn en het telefoonnummer altijd goed vertoond worden.

De ervaring voor de zoeker moet heel ‘lokaal’ zijn. Hiervoor heeft Adworth een tool ontwikkeld waardoor het mogelijk is om met 1 webpagina ieder plaatsnaam te kunnen laden vanuit de advertenties in Google Ads. Hiermee lijkt het voor de persoon die zoekt alsof je uit de betreffende plaats komt en zal je sneller contact krijgen via telefoon.

Meten is Weten

‘Meten is weten’, dus maken we altijd een Google Analytics 4 account aan die het gedrag op de site meet en doorstuurt naar Google Ads. Met de Analytics data weten we vrij snel welke zoekwoorden en advertentie teksten wel werken en welke niet. Daarmee kunnen we vervolgens iedere maand gaan optimaliseren.

In de dakdekkerswereld wordt er door bedrijven onderling veel op elkaars advertenties geklikt. De kosten hiervan zijn erg hoog en deze kliks leveren niets op. Indien gewenst kan Adworth op de website en het Google Ads account een klikfraude preventie tool installeren. Deze zorgt ervoor dat klikfraude snel minder wordt.

We starten altijd met een gratis en vrijblijvend zoekwoordonderzoek. Hierin ken je zien hoeveel zoekvolume er op de meest relevant zoekwoorden zit. Ook de mate van concurrentie en de te verwachten kosten per klik zullen hierin duidelijk naar voeren komen. Op basis van dit onderzoek kunnen we samen kijken of Google Ads voor jouw bedrijf een goed match is en hoe we de samenwerking gaan vormgeven.

Adworth

Maak Vrijblijvend Kennis

Zoals je ziet heeft Adworth veel ervaring met het beheer van Google Ads voor de reisbranche en we helpen graag. Volledig Beheer van het account is al mogelijk vanaf €250 per week. Adworth kenmerkt zich door een focus op het eindresultaat voor jou als klant, daar gaat het immers om.

Betalingsmogelijkheden zijn bij ons zeer flexibel (mits er netjes betaald wordt uiteraard). We onderhouden goede communicatie via Whatsapp, indien nodig ook s‘-avonds en in het weekend.

Indien bovenstaande je aanspreekt, neem dan even contact met ons op via de contactpagina of vul onderstaand formulier in, wel komen graag vrijblijvend met je in gesprek