Google Ads voor Aannemers

Wij helpen uw aannemersbedrijf hoog in Google te plaatsen door middel van Google Ads

Adworth: uw Google Ads specialist

Al jaren beheren we de Google Ads campagnes voor een aantal stucadoors. De stucadoors branche is een hele speciale en dit vraagt ook een speciale aanpak van Google Ads. Kenmerkend is dat mensen vooral in de avonden en weekend zoeken, dat de positie van de Google resultaten hoog moet zijn maar niet de bovenste en het telefoonnummer altijd goed vertoond moet worden.

De ervaring voor de zoeker naar stucadoors moet heel ‘lokaal’ zijn. Hiervoor heeft Adworth een tool ontwikkeld waardoor het mogelijk is om met 1 webpagina ieder plaatsnaam te kunnen laden vanuit de advertenties in Google Ads. Hiermee lijkt het voor de persoon die zoekt alsof je uit de betreffende plaats komt en zal je sneller contact krijgen via telefoon of formulier.

Meten is Weten

‘Meten is weten’, dus maken we altijd een Google Analytics 4 account aan die het gedrag op de site meet en doorstuurt naar Google Ads. Met de Analytics data weten we vrij snel welke zoekwoorden en advertentie teksten wel werken en welke niet. Daarmee kunnen we vervolgens iedere maand gaan optimaliseren.

We starten altijd met een gratis en vrijblijvend zoekwoordonderzoek. Hierin ken je zien hoeveel zoekvolume er op de meest relevant zoekwoorden zit. Ook de mate van concurrentie en de te verwachten kosten per klik zullen hierin duidelijk naar voeren komen. Op basis van dit onderzoek kunnen we samen kijken of Google Ads voor jouw bedrijf een goed match is en hoe we de samenwerking gaan vormgeven.

Google Ads voor Stucadoors

Uw groei is ons doel

Adworth Internet Marketing heeft als doel gesteld om bedrijven in iedere fase maximaal te ondersteunen in hun groei. Bedrijven die zelf het beheer willen doen maar periodiek hulp of advies willen kunnen we ook helpen. Ook grotere bedrijven en holdings kunnen we helpen.

We zorgen dat alle Google Ads accounts van de verschillende BV’s optimaal op elkaar af te stemmen. Hierbij kunnen alle regels van Google worden nagekomen maar toch de maximale resultaten behaald worden. Kortom, alles in het belang van de doelen van de klant!

Adworth

Maak Vrijblijvend Kennis

Zoals je ziet heeft Adworth veel ervaring met het beheer van Google Ads (Adwords) voor aannemers en we helpen je graag. 

Betalingsmogelijkheden zijn bij ons zeer flexibel (mits er iedere maand netjes betaald wordt uiteraard). We onderhouden goede communicatie via Whatsapp en telefoon, indien nodig ook ‘s-avonds en in het weekend.

Adworth kenmerkt zich door een focus op het eindresultaat voor jou als klant, daar gaat het immers om. 

Indien bovenstaande je aanspreekt, neem dan even contact met ons op via de contactpagina of vul onderstaand formulier in, wel komen graag vrijblijvend met je in gesprek.