Google Analytics

Ontdek hoe uw website presteert en maak datagedreven beslissingen met behulp van Google Analytics.

Adworth

Google Analytics en SEA: een gouden duo

Adworth is specialist in Search Engine Advertising en is in staat om via gericht en continu Google Ads beheer, hogere bezoekersaantallen voor de website van uw bedrijf te realiseren. Een tool die een belangrijke rol speelt in het tot stand komen van deze hogere bezoekersaantallen, is Google Analytics. Google Analytics is een veel gebruikte tool en is feitelijk gezien onmisbaar bij het opzetten, optimaliseren en het zo precies mogelijk afstemmen van een Google Ads campagne op de doelgroep van uw bedrijf.

Google Analytics

Google Analytics: de weg naar klantenkennis

Diepgaande inzichten

Met Google Analytics via Adworth krijgt u toegang tot diepgaande inzichten in uw websiteverkeer. U kunt precies zien hoe bezoekers uw site gebruiken, waar ze vandaan komen en welke pagina's het meest populair zijn. Deze inzichten helpen u strategische beslissingen te nemen om uw online prestaties te verbeteren.

Aangepaste tracking

Onze experts passen Google Analytics aan op uw specifieke behoeften. We richten aangepaste doelen en trechters in om de conversiepaden van uw website te volgen. Dit betekent dat u kunt meten of uw bezoekers de gewenste acties ondernemen, zoals aankopen doen of contact opnemen, en uw marketingstrategie dienovereenkomstig kunt aanpassen.

De rol van Google Analytics

Welke rol speelt Google Analytics dan precies in het optimaliseren van SEA en hoe kan Google Analytics worden ingezet met als doel een bedrijf te laten groeien? Zoals de naam al een beetje aangeeft, is Google Analytics een tool waarmee verschillende analyses kunnen worden uitgevoerd. Met behulp van Google Analytics kan tot op een zeer gespecificeerd niveau, inzicht worden verkregen in de karakteristieken en handelingen van bezoekers van de website van uw bedrijf. Google Analytics biedt een breed scala aan mogelijkheden. Zo kan er exact worden ingezien welke zoektermen er zijn gebruikt in Google Search, vanaf welke locatie een bezoeker uw website heeft bekeken en op welk tijdstip dit precies is gebeurd. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de gegevens die kunnen worden verkregen en geanalyseerd met behulp van Google Analytics, er zijn namelijk nog veel meer gedetailleerde inzichten te verkrijgen. Met behulp van de verkregen inzichten van Google Analytics, kan vervolgens de SEA campagne worden bijgestuurd en geoptimaliseerd waar nodig. Hierna kan het effect van de eventueel doorgevoerde aanpassingen ook weer nauwkeurig worden gemonitord door gebruik te maken van Google Analytics. Kortom, Google Analytics en een effectieve SEA campagne zijn eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Waarom Adworth?

Adworth's Onderscheidende Kenmerken

Wat maakt Adworth de ideale partner voor uw online marketing? Onze onderscheidende kenmerken, zoals onze expertise, flexibiliteit en resultaatgerichtheid, stellen ons in staat om u te helpen uw doelen te bereiken.

Transparantie

We zorgen voor openheid en transparantie in onze aanpak, met regelmatige updates.

Strakke planning

Onze efficiënte planning en uitvoering zorgen voor een tijdige oplevering van uw project.

Doelgericht

Wij richten ons op uw doelen en zorgen dat we deze zullen behalen.

Tijd is geld

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en zorgen voor een snelle en efficiënte aanpak.

De unieke aanpak van Adworth

Uiteraard werkt Adworth als SEA expert ook met behulp van Google Analytics. Er kan door Adworth zelfs een directe koppeling worden opgezet tussen Google Ads en Google Analytics. Op deze manier kunnen diepgaande analysemogelijkheden en het bijsturen en optimaliseren van de Google Ads als een geoliede machine worden ingezet, om zo het aantal websitebezoekers te verhogen. Verder is het zo dat Adworth het volledige beheer op zich neemt, maar u als klant zelf blijft altijd zelf eigenaar van het account. Ook hecht Adworth veel waarde aan het uitvoeren van gerichte conversiemetingen door gebruik te maken van events in de website. Deze events zijn bepaalde gebeurtenissen, welke specifiek voor uw bedrijf kunnen worden bepaald en vervolgens kunnen worden geconfigureerd. Aan de hand hiervan kan worden gemeten hoe vaak een specifieke handeling of actie wordt uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het klikken op een specifieke knop op uw website. Dit is geheel op maat in te stellen en wordt door Adworth gebruikt om een zo gedetailleerd mogelijk inzicht te krijgen in het gedrag van websitebezoekers. De bevindingen die vanuit deze conversiemetingen worden gedaan, kunnen vervolgens weer worden ingezet om bij te sturen waar nodig. Adworth heeft jarenlange ervaring in het gebruik van Google Analytics en weet als geen ander op welke wijze Google Analytics kan worden ingezet als handig instrument voor het optimaliseren van de Search Engine Advertising van uw bedrijf.