Google Ads in de Reisbranche

Wij helpen uw bedrijf in de reisbranche hoog in Google te plaatsen door middel van Google Ads

Adworth: uw SEA specialist

Al jaren beheren we de Google Ads campagnes voor een aantal Financiële dienstverleners. De Financiële dienstverlening is een hele speciale en dit vraagt ook een speciale aanpak van Google Ads. Kenmerkend is dat de concurrentie hoog is, dat de positie van de Google resultaten hoog moet zijn en het telefoonnummer altijd goed vertoond moet worden.

De ervaring voor de zoeker moet heel ‘specifiek’ zijn en mensen kijken meestel langer rond voordat ze een boeking maken of een offerte aanvragen. Hiervoor is remarketing van groot belang omdat daarmee de bezoekers een aantal weken nog het logo en aantrekkelijke foto’s te zien krijgen in het Google Display netwerk. Op deze manier haal je vaak nog conversie uit dat verkeer en dus meer rendement uit de eerste klik-investering.

Meten is Weten

‘Meten is weten’, dus maken we altijd een Google Analytics 4 account aan die het gedrag op de site meet en doorstuurt naar Google Ads. Met de Analytics data weten we vrij snel welke zoekwoorden en advertentie teksten wel werken en welke niet. Daarmee kunnen we vervolgens iedere maand gaan optimaliseren.

We starten altijd met een gratis en vrijblijvend zoekwoordonderzoek. Hierin ken je zien hoeveel zoekvolume er op de meest relevant zoekwoorden zit. Ook de mate van concurrentie en de te verwachten kosten per klik zullen hierin duidelijk naar voeren komen. Op basis van dit onderzoek kunnen we samen kijken of Google Ads voor jouw bedrijf een goed match is en hoe we de samenwerking gaan vormgeven.

Adworth

Maak Vrijblijvend Kennis

Zoals je ziet heeft Adworth ervaring met het beheer van Google Ads voor Financiële dienstverleners en we helpen ook u graag. Beheer van het Google Ads account is al mogelijk vanaf €300 per maand.

We onderhouden goede communicatie via E-mail en Whatsapp, waar nodig ook s‘-avonds en in het weekend. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking