Google Ads voor advocaten

Wij helpen uw advocatenkantoor hoog in Google te plaatsen door middel van Google Ads.

Google Ads voor advocaten

Carrière maken

Runt u een advocatenkantoor of werkt u alleen? U wilt uiteraard gemakkelijk vindbaar zijn voor potentiële cliënten. En of u nu een topadvocaat bent met jarenlange ervaring of een startende advocaat, als u graag cliënten wilt aantrekken, is adverteren een oplossing. Helaas kunt u echter onopgemerkt blijven voor potentiële klanten. Het opbouwen van een carrière als advocaat verloopt tegenwoordig volledig anders dan zo’n 30 jaar geleden. Het telefoonboek is allang verleden tijd en reputatie opbouwen gebeurt niet alleen in de rechtszaal. Mond-tot-mondreclame en media-aandacht via kranten, dagbladen of televisie zijn niet meer de enige middelen. Nee, de meest gebruikte tool om zichtbaar te worden is al vele jaren simpelweg Google! Wist u dat de zoekmachine van Google meer dan 3,5 miljard zoekopdrachten per dag verwerkt? Als u niet bekend bent met deze buitengewoon handige trend, loopt u snel achterop! Hier komt u te weten hoe men precies te werk gaat. Arno biedt een professionele en doeltreffende aanpak waarmee u direct inzicht krijgt in het zoekgedrag van potentiële klanten die een advocaat zoeken.

Wij helpen uw advocatenkantoor groeien

Is een goede website voldoende?

Veel advocatenkantoren zijn begonnen met het vernieuwen van hun website met een informatieve en aantrekkelijke uitstraling, een perfecte biografie en een contactpagina. Maar wie écht waarde wil toevoegen en gezien wil worden, gaat adverteren! Goed geschreven, heldere en waardevolle content voor uw bestaande cliënten is natuurlijk goed. Het is ook prima wanneer u antwoord geeft op vragen en hen kosteloos een beetje op weg helpt. Daarmee wint u vertrouwen en zult u eerder benaderd worden wanneer ze u nodig hebben.

Maar het is nog beter wanneer die pagina's ook hoog eindigen in de natuurlijke zoekresultaten van Google. Op die manier trekt u namelijk ook veel potentiële cliënten naar uw website, cliënten die eerder nog niet op de hoogte waren van uw bestaan en expertise. Mensen die een zoekopdracht uitvoeren, kijken meestal niet verder dan de eerste pagina, dus het is belangrijk om daar te verschijnen! Hier komt Adworth in beeld. Arno is enthousiast, betrokken en oprecht geïnteresseerd en optimaliseert uw online aanwezigheid tot het maximale hoogtepunt.

Krachtig en flexibel

Heeft u geen affiniteit met computers? Geen zin of tijd om u te verdiepen in adverteren? Dat is geen probleem! Adworth staat klaar om uw diensten in de schijnwerpers te zetten, en Arno is de expert en uw persoonlijke aanspreekpunt. U kunt 7 dagen per week bij hem terecht met uw vragen en wensen. Het beste van alles is dat u altijd de controle behoudt, want de samenwerking is op elk moment direct opzegbaar! Bij Adworth gaat het niet alleen om het verzorgen van uw advertenties. Wij bieden ook webdesign aan en maken gebruik van Google Analytics, Google Mijn Bedrijf en nog veel meer. Door het gebruik van de juiste zoektermen, metadata en directe koppelingen tussen verschillende tools wordt een optimale uitkomst bereikt. Tijdens dit proces wordt er zorgvuldig geanalyseerd en worden indien nodig aanpassingen aangebracht om het beoogde resultaat te behalen. Digitale aanwezigheid is dus een krachtig en flexibel middel. Laten we eerlijk zijn, digitalisering is alom tegenwoordig en het internet speelt een belangrijke rol. Wanneer mensen op zoek zijn naar een advocaat, is de kans groot dat ze in 9 van de 10 gevallen online zoeken. In dat geval is het handig om samen te werken met een kenner zoals Arno! Hij maakt graag persoonlijk kennis met u, op een klantgerichte, persoonlijke en geheel vrijblijvende manier. De volgende stap is het opstellen van een plan. Er wordt snel en transparant gewerkt, met het besef dat tijd gelijkstaat aan geld. Samenwerken met Adworth is een meerwaarde voor uw advocatenkantoor. Dankzij uw aanwezigheid op de eerste pagina zult u direct meer klanten genereren.

Waarom Adworth?

Adworth's Onderscheidende Kenmerken

Wat maakt Adworth de ideale partner voor uw online marketing? Onze onderscheidende kenmerken, zoals onze expertise, flexibiliteit en resultaatgerichtheid, stellen ons in staat om u te helpen uw doelen te bereiken.

Transparantie

We zorgen voor openheid en transparantie in onze aanpak, met regelmatige updates.

Strakke planning

Onze efficiënte planning en uitvoering zorgen voor een tijdige oplevering van uw project.

Doelgericht

Wij richten ons op uw doelen en zorgen dat we deze zullen behalen.

Tijd is geld

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en zorgen voor een snelle en efficiënte aanpak.

Gedetailleerde Google Ads voor uw advocatenkantoor

De keywords of zoekwoorden die uw specialisaties weerspiegelen kunnen zowel enkele woorden zijn als een korte zin. Adworth begrijpt namelijk heel goed dat er een hoge concurrentie bestaat en dat veel andere mensen met een advocatenkantoor dezelfde zoekwoorden gebruiken, waardoor er hard gewerkt moet worden om hoog te eindigen in de Google-zoekresultaten. Het is tevens belangrijk om de zoektermen te onderzoeken via een zoekwoordenanalyse. Op die manier kunnen we achterhalen welke zoekwoorden uw doelgroep invoert in Google wanneer ze op zoek zijn naar informatie of een advocatenkantoor. Ook richten we concrete advertenties in per regio. Door zoveel mogelijk van deze woorden te verzamelen, hun populariteit te evalueren en een goede strategie uit te stippelen, kunnen we teksten schrijven die perfect zijn afgestemd op deze zoekwoorden.

Kan ik zelf adverteren?

Dat klopt, adverteren via SEA (Search Engine Advertising) kan inderdaad vrij eenvoudig zijn, maar het vereist ook een zorgvuldige aanpak om succesvol te zijn. Veel mensen met een advocatenkantoor hebben inderdaad de weg naar Google Ads gevonden, maar niet iedereen is tevreden met de resultaten. Dit komt vaak door verschillende struikelblokken, zoals hoge kosten, onvoldoende optimalisatie van zoekwoorden, gebrek aan tijd voor marketing of het ontbreken van regelmatige monitoring van advertenties. Het is begrijpelijk dat de stijgende kosten van adverteren een zorg kunnen zijn. Om een goed rendement te behalen, is het essentieel om te weten wat u doet en een strategie te hebben die de kosten in evenwicht houdt met de resultaten. Het kiezen van de juiste zoekwoorden en het regelmatig analyseren en optimaliseren van uw advertenties zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat u waardevol verkeer aantrekt en uw investering terugverdient. Met de juiste aanpak en ondersteuning kunt u echter de vruchten plukken van digitale marketing en uw advocatenkantoor op de kaart zetten. Adworth staat klaar om deze taak op zich te nemen en advertenties effectief te beheren.

Op meerdere paarden wedden

Er wordt niet gebruik gemaakt van één advertentie, maar er worden meerdere advertenties gecreëerd. Door het maken van meer advertenties kunnen we snel en effectief testen welke teksten beter aanslaan. Op deze manier werken we toe naar de best converterende advertentie. Om de bezoeker te begeleiden, plaatsen we conversietools op de juiste plek in de marketing funnel. Bezoekers worden graag geleid en volgen graag het pad dat hen bevestigt dat ze de juiste keuze hebben gemaakt. De sleutel tot succes ligt in de mate van relevantie en Google geeft ook voorrang aan advertenties van hoge kwaliteit. Als u een goede kwaliteitsscore behaalt, kan de advertentie op een hogere positie worden weergegeven zonder dat u hiervoor meer hoeft te betalen. Dit betekent dat er gewerkt moet worden met een logische indeling van de advertentiegroepen. Het is tevens belangrijk om informatie te segmenteren, zoals de herkomst van de bezoekers, het type apparaat en de browser. U begrijpt nu waarschijnlijk dat dit specialistenwerk is en dat het ook aanzienlijke tijd vergt. Als u verzekerd wilt zijn van een goed resultaat, aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met Arno.